Om

Customer Experience är ett hett ämne idag. Insikten om att det är mer än en bra produkt som kommer hålla kvar kunderna börjar landa hos fler och fler. Kunden är en människa med allt större valmöjligheter i det digitala landskapet vi nu lever i, och börjar bli mer och mer kräsen. Men för att leverera en fantastisk kundupplevelse så måste det först börja hos medarbetarna i företaget. Hur upplever medarbetarna företaget? En engagerad medarbetare, som känner till syftet och visionen bakom affärsidén och kan jobba utifrån gemensamma värderingar är mycket troligare att fokusera på att ge vidare det goda man själv upplevt till kunden. Känner man sig lyssnad till, så lyssnar man gärna på kunden, och så vidare.

Det man inte får glömma är att både kunden och medarbetaren är du och jag. Människor. Därför brinner jag kort och gott för mötet mellan människor, och magin det skapar.

Den här bloggen kommer att inspirera, utmana och reflektera över ämnen som engagemang, kundkvalité och beteende. Välkommen att läsa och dela gärna med dig av dina tankar i kommentarerna!

 

Camilla Moberg har 15 års erfarenhet av kundorienterade roller från telecombranchen, inom främst kundservice och sälj. Hon driver Moberg Communication för att aktualisera värdet av god kund upplevelse och starkt medarbetarengagemang.